V torek, 1. 10. 2024, smo v vrtcu Čira čara v sodelovanju z ga. Petro Jenko organizirali prvo srečanje z otroki in starši. Ker se rdeča nit vrtca Čira čare v letošnjem šolskem letu glasi »Z gibanjem se učimo, rastemo in krepimo«, je bilo naše srečanje obarvano z gibanjem.

Po pozdravu in nagovoru otrok in staršev nas je ga. Petra dobro ogrela in razgibala. Ogrevanje smo popestrili tudi s Foksijevim navijaškim plesom. Nato so se otroci, starši, bratci in sestrice podali na premagovanje gibalnih izzivov na petih različnih postajah. Ko so bili vsi gibalni izzivi premagani na takšen ali drugačen način, smo se ponovno zbrali, saj smo imeli presenečenje. Ga. Petra je pripravila štafetno tekmovanje za starše. Prvo ekipo so sestavljale mamice in drugo ekipo so sestavljali očetje. Samo tekmovanje je bilo živahno in zabavno. Otroci pa so bili zelo ponosni, najboljši in najglasnejši navijači.

Na koncu so se otroci in starši posladkali s sokom iz sadja z našega sadovnjaka in suhim sadjem.

Zapisala vzg. Ana Kasunič

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri